Title Image

Abonnement

PPL E-LEARNING IS DE IDEALE TRAINER VOOR HET CBR-EXAMEN THEORIE

Vanaf 2015 bieden wij het meest toonaangevende PPL e-learning programma aan wat je als privévlieger kan aanschaffen. Vele duizenden vliegers in spe zijn je voorgegaan ter voorbereiding aan de CBR theorie examens. Kijk maar eens op de FEEDBACK pagina waar je de nodige positieve reacties kan vinden.

 

Er wordt gebruik gemaakt van het e-learning platform van Drillster. Dit is intelligente, adaptieve software voor desktop computer of via een app te downloaden. Vragen die je moeilijk vindt worden vaker aangeboden en die je makkelijk vond komen niet meer terug. Hiermee leer je meer in minder tijd en dus een stuk effectiever dan dat je een database uit je hoofd leert. Als je een 100% score hebt voor een bepaalt vak, beheers je de stof *. Na een paar dagen/weken zakt deze score en krijg je de moeilijke vragen nogmaals voorgeschoteld tot je weer op 100% staat. Daarnaast kan je ook nog toetsen per vak oefenen alsof het een echt examen is. Na afloop krijg je een overzicht van de goed en fout beantwoorde vragen én of je geslaagd zou zijn.

 

* Volgens een wetenschappelijk onderzoek beheers je de stof op het moment dat je 100% scoort voor een vak. Voor een wetenschappelijke onderbouwing verwijzen we graag naar Drillster.

 

Wekelijks worden updates uitgevoerd om het programma zo up-to-date mogelijk te houden. Voordat vragen worden toegevoegd worden deze door onze 7 theorie instructeurs beoordeeld, wat de kwaliteit garandeert en wat je ook mag verwachten van een vliegschool.

 

Een jaarabonnement kost € 190,- incl. BTW met continu gebruik van de gehele database van meer dan 2000 vragen. De database is conform de hoofdstukindeling van de boeken van QDM Luchtvaart van Bas Vrijhof. Deze boekenserie in combinatie met het jaarabonnement is zeer geschikt voor leerlingen die zich voorbereiden op de 7 CBR theorie-examens.

 

NB. Naast de praktijklessen is een ATO/DTO verplicht om je theorie onderwijs te geven in klassikale of persoonlijke sessies. Op basis van alleen het E-learning programma en/of de Vrijhof boeken kunnen wij je niet aanmelden bij het CBR. Vliegschool Hilversum biedt geen losse theorie-opleiding aan als je elders je praktijkopleiding volgt. Bij ons is de theorie-opleiding een integraal onderdeel van de praktijkopleiding.

ppl e-learning Vliegschool Hilversum2

Wil je ook gebruik maken van PPL e-learning?